[parution] P. Solà Solé, Louis Aragon y España, Edicions i publicacions de la Universitat de Lleida, 2014

Publié par C. G. le

arton554.jpg

P. Solà Solé, Louis Aragon y España, Edicions i publicacions de la Universitat de Lleida, 2014, 304 p., ISBN: 9788484096498

El context històric dels anys 20 i 30 va obligar a molts artistes i escriptors a prendre partit des de consideracions polítiques i ideològiques. Louis Aragon, fidel a la ideologia comunista, va ser un gran admirador d’Espanya i de l’heroica resistència del poble republicà, i la seva fascinació va perdurar al llarg de tota la seva vida. En aquest llibre, l’autor analitza exhaustivament les relacions i els esdeveniments que van vincular al poeta amb els protagonistes i la història d’aquest convuls període a Espanya.

Voir le livre sur le site des Edicions i publicacions de la Universitat de Lleida